Pieter Kool

art director 3D Design - G-Star Raw

Pieter Kool

Pieter Kool is art director 3D Design bij G-Star Raw.

Pieter Kool van G-Star Raw is op 20 maart 2013 uitgeroepen tot Ingenieur van het Jaar. Bekijk het onderstaande filmpje.

Pieter Kool, Head 3D Design bij G-Star Raw, is tijdens de Dag van de Ingenieur uitgeroepen tot Ingenieur van het Jaar 2013. Pieter is – op het eerste gezicht – een atypische ingenieur. Meer kunstenaar dan technicus, aldus de jury.

Pieter in staat de kennis en kunde vanuit de complexe ingenieurswereld over te brengen naar die van de mode. Hij heeft een duidelijke visie en bezit verbindende communicatieve vaardigheden. Hij laat de schoonheid en functie van pure technologie zien in een inspirerende omgeving.

Zijn naturelle uitstraling heeft een enorme authenticiteit en daarmee komt zijn passie om ‘techniek zichtbaar te maken’ krachtig over. Hij laat in zijn werk door technische oplossingen de kracht van het ingenieurswerk zien en brengt het dagelijks naar de mensen toe.

Bron: Dag van de Ingenieur

Interview Pieter Kool in Memory Magazine

'Techniek is fascinerend en kan zelfs sexy zijn', dat is de mening van Pieter Kool, hoofd van de 3D designafdeling bij G-Star RAW. Deze niet typische ingenieur werd onlangs uitgeroepen tot Ingenieur van het Jaar. Reden voor Memory Magazine om met hem te praten over zijn passie voor techniek.

Lees het gehele interview op de website van Memory Magazine >>

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.