René Wingelaar

coach bacheloropleidingen - LOI

René Wingelaar

René Wingelaar is Programmamanager MBA bij de LOI.

René is 54 en woont met zijn gezin in Woold (bij Winterswijk). Sinds 1985 is hij actief op (financieel) strategisch niveau. In 2004 heeft hij zijn koers 180° gewijzigd. Van een vast dienstverband als statutair directeur naar het zelfstandig ondernemerschap als adviseur en trainer/personal coach.

Hij begeleidt momenteel vele ondernemers en bedrijven bij vraagstukken over leiderschap en ‘wat beweegt mensen echt bij een goed functioneren’. Hij heeft vanuit de praktijk jarenlange ervaring in leiderschap tonen en stimuleren. Zijn visie is dat elk mens zijn of haar talenten volledig in mag zetten. Zijn passie is het om mensen hun talenten (beter) te laten ontdekken en deze helder uit te dragen. Met als resultaat energieke en talentvolle mensen. Zijn levenshouding is daarin een voorbeeld te zijn.
Hij is van nature optimistisch en werkt als coachend leider aan de kansenkant van mensen en organisaties.

 Voor de Master of Business Administration van LOI Hogeschool is hij programmamanager, om studenten de kansen te bieden zich te ontwikkelen in hun loopbaan en daarmee hun ambities waar te kunnen maken. Om hen in een mooie combinatie van theorie en praktijk kunnen groeien naar masterniveau!

 René over de MBA bij LOI Hogeschool: 

Of je nu de opleiding als één geheel of in delen via masterclasses wilt volgen, het kan allemaal bij de LOI. Via thuisstudie met begeleiding op afstand en 12 contactdagen, of klassikaal met iedere maand 2 tot 4 bijeenkomsten . Vooruitlopend op de workshop kan ik wel stellen dat studeren naast een drukke baan voor de LOI de basis is waarop het opleidingsprogramma vorm wordt gegeven. De kern van de opleiding is het schriftelijke lesmateriaal en het contact met de vakdocenten via de digitale leeromgeving in combinatie met 12 contactdagen. Voor in de klassikale variant komen daar interactieve bijeenkomsten bij die elke een tot twee weken plaatsvinden. Aan de opleiding werken een vast team van tutoren, docenten en trainers mee. Allemaal mensen met veel praktijkervaring als ook een wetenschappelijke achtergrond. 

Omdat elke student praktijkervaring meebrengt bij de contactdagen, vindt er niet alleen wisselwerking plaats tussen de studenten en de docent, maar ook tussen de studenten onderling. Tijdens de gehele opleiding krijgen studenten individuele en klassikale ondersteuning van een coach. De combinatie van interactieve bijeenkomsten en individuele begeleiding maakt studeren bij de LOI uniek.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.