Robbert Soors d’Ancona

Senior Business Consultant - KPN Consulting

Robbert Soors d'Ancona

Robbert Soors d’Ancona is werkzaam als Senior Business Consultant bij KPN Consulting.

Na afronding van zijn studie elektrotechniek aan de Technische Universiteit Twente, werkte Robbert bij het Philips Centrum voor Fabricage Technieken te Eindhoven als wetenschappelijk medewerker. Na zijn overstap naar Philips Business Communications werd ook zijn kennis van bedrijfs-communicatie-systemen verder ontwikkeld binnen de afdeling Customer Service. Aangezien KPN een van de belangrijkste klanten van Philips BCS was, kon hij hierna een overstap maken naar KPN afdeling bedrijfstelefonie.

Robbert opereert op het scheidingsvlak van klantvraag en nieuwe diensten. Portfolio-ontwikkeling en klantoffertetrajecten waren tijdens deze functies belangrijke activiteiten, naast het leiding geven aan een marketing- en salesafdeling bij Business Radio Solutions en KPN Mobiel.

Vijf jaar geleden maakte Robbert de overstap naar KPN Consulting. Door kennisontwikkeling op basis van diverse klanttrajecten en portfolio-ontwikkeling beschikt KPN Consulting inmiddels over de nodige referenties en portfolio op het vlak van Business Communications en Unified Communications. Vanaf dit jaar is de focus van Robbert naast UC gericht op Internet of things. Inmiddels ruim 10 jaar geleden introduceerde Robbert vanuit KPN Mobiel al de eerste Machine2Machine (M2M) propositie.

Robbert spreekt tijdens

Mijn account

Je bent niet ingelogd.