Robin Keeris

Sr. Project Manager Retail a.i. - PostNL

Robin Keeris

Robin Keeris MSc. SMP (1977) is zelfstandig adviseur en interimmanager op het gebied van marketing, strategie en conceptontwikkeling.

Zij ontwikkelt en implementeert nieuwe concepten en diensten voor organisaties en helpt hen om markt- en klantgerichter te worden. Zij werkt momenteel voor PostNL en heeft hiervoor o.a. gewerkt voor Unicef, Randstad en ABN AMRO. Ook geeft zij regelmatig marketingadvies aan startende ondernemers.

Robin studeerde (media)psychologie aan de Universiteit Utrecht en volgende marketingvakken aan University College Cork in Ierland en bij NIMA. Zij begon haar loopbaan met een management traineeship bij ABN AMRO, waarna zij zelf recruiter van trainees en selectiepsycholoog werd. Daarna stapte zij over naar het marketingvak.

Vandaag de dag is zij nog steeds geïnteresseerd in drijfveren van mensen. Zij gebruikt dit om bedrijven én mensen beter te laten aansluiten op de behoeften van hun doelgroep om zo meer toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen te creëren. Robin deelt graag haar ervaringen, lessen en inzichten die zij in de loop van haar carrière heeft opgedaan.  

Robin spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.