Sandra Mattie

Actrice / oprichter - RömerMattieTan Trainingen

Sandra Mattie

Sandra Mattie is in 1998 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien heeft ze als freelance actrice veel verschillende toneel- en televisieproducties gedaan. Naast haar werk als actrice, geeft zij dramales en heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding/coaching en imagostyling.

Toneel

Sandra Mattie is in 1998 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien heeft ze als freelance actrice veel verschillende toneel- en televisieproducties gedaan, onder andere bij Toneelgroep Amsterdam, het RO-theater, Joop van den Ende Theaterproducties en Hummelinck Stuurman Theaterbureau.

Televisie

Haar televisiecarrière begon in 2002 met een vaste rol in de ziekenhuisserie Trauma 24/7 voor Net 5. Daarna volgden diverse gastrollen en een aantal vaste rollen, waaronder TV 7, GTST, Lotte, Van Speijk, Grijpstra en De Gier en De Afdeling. Ook werkt Sandra al ruim tien jaar als professionele stem voor radio en televisie.

Drama en coach

Naast haar werk als actrice, geeft zij dramales en heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding/coaching en imagostyling.

Bron: http://www.romermattietan.nl/

Sandra spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.