Sentini Grunberg

Eigenaar / oprichter - InMovement

Sentini Grunberg

Sentini Grunberg is eigenaar en oprichter van InMovement en expert op het gebied van lichaamstaal en vitaliteit. Ze is een gepassioneerde spreker en kan personen en organisaties inspireren om hun energie en productiviteit te verhogen.

Sentini Grunberg is sinds haar 14e jaar bezig met dansen en het geven van streetdance lessen. Op haar 19e zette ze haar eigen Hiphop dansschool op in Almere. Na twee jaar verkocht ze deze school weer. Tijdens het runnen van de dansschool was ze zich nog niet bewust dat ze aan het ondernemen was.

Summerschool ondernemerschap

In 2008 kwam ze in aanraking met de summerschool ondernemerschap. Dit is een ondernemerschap-wedstrijd die georganiseerd werd door de Vrije Universiteit waar ze studeerde. Sentini werd met 25 andere studenten geselecteerd om hieraan mee te doen in de regio Amsterdam. Ze won de tweede prijs met haar businessplan. Doordat er in die week veel sprekers waren die ondernemers waren en de studenten die meededen ook allemaal met ondernemerschap bezig waren, kwam ze erachter dat het ondernemerschap echt voor haar was weggelegd.

InMovement

Na de summerschool ondernemerschap schreef ze InMovement in bij de Kamer van Koophandel. Ze was InMovement eerder dat jaar al gestart, maar wist toen nog niet zeker of ze het wilde doorzetten. De ervaring bij de summerschool trok haar over de streep.

Sentini's ambitie is om met InMovement miljoenen kinderen te bereiken via dansworkshops. Daarnaast blijft InMovement haar diensten uitbreiden op het gebied van dans en vitaliteit voor particulieren en bedrijven. In de toekomst wil ze wellicht ook in andere branches opereren zoals vastgoed en retail.

Quote Sentini Grunberg

"Door te ondernemen creëer je een uitdaging voor jezelf en kan je toegevoegde waarde leveren aan anderen. Wees niet bang om de eerste stappen te nemen. Als je de ambitie hebt, start dan! Wanneer je gaat starten, zorg er dan voor dat je met veel mensen praat die ook met ondernemerschap bezig zijn. Hoe meer mensen je om je heen verzamelt die ondernemen hoe meer je met ze kan delen en van hen kunt leren!"

Bron: www.ce-ondernemerschap.nl/

Sentini spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.