Hoe word ik een jonge top ambtenaar? | vrijdag

Innovatie adviseur - Kadaster

Shirley Elands, 27 jaar, beweegt het Kadaster, in de functie van innovatie adviseur, tot kortcyclische innovaties. D.m.v. het implementeren van methodieken zoals ‘lean start-up’ en ‘design thinking’ staat de gebruiker centraal.

Shirley gelooft in innoveren in multidisciplinaire teams, samen met het bedrijfsleven en kennisinstituten. Ze heeft in een partnerschap met o.a. Hogeschool Windesheim en gemeente Zwolle een co-workingspace geopend en een makerspace gerealiseerd. Shirley zet o.a. hackathons in, waarbij open data sets slim worden gecombineerd, om maatschappelijke vraagstukken o.b.v. nieuwe inzichten en technologieën te beantwoorden.

Naast haar werk heeft Shirley in de rol van team lead een applicatie ontwikkeld voor dementerende. Deze applicatie ondersteund aangedane hersenfuncties d.m.v. Mixed Reality en Machine Learning.

Shirley heeft zich tevens als vrijwilliger vanuit de EU in Nepal hard gemaakt en als start-up consultant in Indonesië. Daarnaast deelt ze haar kennis als spreker en heeft ze zich als coach voor o.a. de TEDx Awards ingezet.

Shirley studeerde in 2015 af van haar M.Sc. Entrepreneurship aan RSM met de I WILL statement: ‘I WILL challenge conformity and cultivate innovation’.
Tijdens haar studie heeft Shirley als trainee bij het Nederlandse consulaat-generaal in Miami gewerkt, gestudeerd aan o.a. Fudan University in Shanghai, als team captain de regional finals in Londen van de Hult Prize Awards behaald en een Nyenrode scholarship toegewezen gekregen o.b.v. haar “remarkable talent, knowledge and team spirit”.

Shirley spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.