Simone Massop

Coach en loopbaanbegeleider - SheConsult

Simone Massop

Simone Massop is Coach, Talent- en Loopbaanadviseur, Diversiteitsmanagement consultant bij SheConsult.

De achtergrond en ervaring van Simone Massop zijn zeer gevarieerd. Na het afronden van de studie Commerciële Economie heeft zij zowel nationaal als internationaal werkervaring opgedaan in meerdere branches waaronder automotive, grafische industrie, telecom, printing en software. Ze is een bouwer, altijd bezig om iets neer te zetten en gedreven om het gewenste resultaat te halen.

Haar verantwoordelijkheden varieerden van internationaal product-marketing, het opzetten van een partnerbeleid en de daarmee benodigde verkooporganisaties, commercieel management en de ontwikkeling & implementatie van een global account management programma.

Naast haar ervaring heeft zij zich o.a. middels opleiding bij de Academie voor Counselling & Coaching, NLP, LIFO-certificering, Journey Practitioner en Identity Compass Consultant verder bekwaamd als coach en trainer.

Kennis is macht...maar passie is machtiger. Na 12 jaar bedrijfsleven is Simone Massop haar eigen bedrijf gestart en heeft zij marketing en sales gerelateerde opdrachten uitgevoerd op gebieden als business- planning & development, go-to-market, propositiemanagement, partnerbeleid. Na 3 jaar besloot ze om zich te gaan houden aan haar eigen motto "Richt je op je passie en kracht" en een deel van de bedrijfsactiviteiten af te stoten en zich volledig te richten op het begeleiden van mensen d.m.v. coaching en training. Bijna 4 jaar is ze nu werkzaam vanuit haar praktijk Massop Coaching waarbij ze mensen begeleid mbt persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie.

Beweging komt niet op gang als je blijft stilstaan. De verscheidenheid aan ervaring, zowel zakelijk als privé, hebben haar veel inzichten gegeven in het menselijk functioneren. Naast haar zakelijke drive en resultaatgerichtheid is ze in de eerste plaats een “mensenmens”. Ze is van mening dat je lekker in je vel moet zitten en vanuit je kracht te werk moet gaan om succesvol te zijn. Hierin kun je het persoonlijke en zakelijke niet los van elkaar zien. Haar stijl is daarom een combinatie van Personal en Business Coaching om zowel privé als zakelijk gezond succesvol te worden én te blijven!

De feedback die haar coachees haar geven, is dat ze zeer doortastend is, de sessies verhelderend zijn, ze snel tot de kern van het probleem of ontwikkelgebied komt, ze mensen “begrijpt” (goed tussen de regels door kan lezen), praktisch ingesteld is zodat een coachee snel resultaat bereikt en dat de sfeer er één is van warmte en vertrouwen.

Bron: www.massopcoaching.nl

Simone spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.