Sven Prevoo

Junior consultant - LTP

Sven Prevoo

Sven Prevoo werkt als junior consultant LTP Online bij LTP Business Psychologists.

Hier adviseert hij bedrijven in het gebruik maken van online tools die de capaciteiten, drijfveren en de persoonlijkheid van sollicitanten/medewerkers in kaart brengen. Daarvoor is hij 3 jaar actief geweest in de arbeidsbemiddeling en heeft hij een achtergrond opgedaan in Arbeids en organisatie en klinische psychologie. Met zowel een achtergrond in de klinische psychodiagnostiek, als de arbeidspsychologisch gerichte assessments, laat Sven een passie zien voor het in kaart brengen van kwaliteiten en ontwikkelpunten van de mens.

Hoe dit in zijn werk gaat en wat je zelf kunt om hier op in te spelen wanneer je blootgesteld wordt aan psychologisch onderzoek bij een werkgever, kom je te weten door Sven te bezoeken wanneer hij spreekt op de carrièrebeurs!

Aanbeveling Marjolein Kos over Sven op LinkedIn: “Oprechte interesse in mensen en organisaties. Hét kenmerk van Sven. Door zijn oprechte interesse en achtergrond heeft hij zich laten zien als een fantastische intercedent. Commercieel gedreven met de juiste HR kennis en weet alle sollicitanten tot in detail te doorgronden. Hij is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op HR en psychologisch gebied omdat hij geen seminar over slaat. In zijn drukke commerciële baan is Sven tevens in staat gebleken zijn kennis op het gebied van psychologie te gebruiken in sollicitatieprocedures en het afnemen van persoonlijkheids/competentietesten.”

Sven spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.