Sylvestro Lorello

Consultant - Aon Global Risk Consulting

Sylvestro Lorello

Sylvestro Lorello is 23 jaar en werkzaam als consultant bij Aon Global Risk Consulting.

Op zijn dertiende al begon Sylvestro zijn eerste bedrijfje. Voor meer dan dertig horecagelegenheden maakte hij websites en online boekingssystemen.

Haal eruit wat erin zit!

Tijdens zijn studies op de Erasmus Universiteit stond Sylvestro binnen de kortste keren zelf wiskundecollege te geven voor meer dan duizend studenten. Het komt vast voort uit zijn visie op het leven: ‘Ik wil er echt alles uithalen wat erin zit. Misschien door mijn achtergrond - mijn vader komt uit een arm deel van Italië en had vroeger soms niet eens te eten. Ik zie mijn kansen dus niet als vanzelfsprekend.’

Die drive uit zich op allerlei terreinen; Sylvestro liep al vier keer de zwaarste marathon van Nederland en mag graag wijn maken als hobby. Maar uiteraard wel een kwaliteitswijn.

Hedendaags

Vandaag de dag werkt hij zowel voor kleine verzekeraars in het Caribisch gebied als grote beursgenoteerde multinationals en bedrijven in de staatsgeheim-militaire werksfeer.

Het belangrijkste dat Sylvestro tot nu toe in zijn korte carrière leerde, was dat bestuurders niet zozeer geïnteresseerd zijn in hoe ingenieus een risicomodel in elkaar zit, maar wat ze praktisch betekenen: ‘Bij mijn vorige werkgever moest ik al snel leren om dat soort complexe materie op een heel toegankelijke manier te presenteren. Het is heel leuk om dat voor onze klanten te doen. Geweldig dat ik daarbij op
allerlei, exotische, plaatsen in binnen- en buitenland terechtkom.'

bron: interveiw in 'Best Young Professional top 100'

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.