Theu Humblé

Directeur - Qareworkpartners

Theu Humblé

Theu Humblé is directeur van Qareworkpartners.

Theu Humblé is als zelfstandig project- of interimmanager onder de naam “Humblé Project- & Interimmanagement BV. ” beschikbaar voor management activiteiten op midden en hoger kader niveau. Tevens is hij beschikbaar als projectleider en organisatieadviseur in complexe omgevingen.

Humblé is lid van de Orde van organisatieadviseurs de OOA (zie www.ooa.nl)

Zijn primaire aandachtsgebied is de Zorg in de meeste brede zin van het woord. Secundair richt hij zich op de centrale en decentrale overheid of profit organisaties.

Gespecialiseerd in het managen van en adviseren bij complexe verandertrajecten rond strategie, organisatie inrichting, bedrijfsvoering, informatievoorziening en nieuwbouw, heeft hij de laatste jaren vooral zijn ervaring opgebouwd met het beschrijven, analyseren en herontwerpen van bedrijfsprocessen, daarbij vooral actief in de lokale zorg . Daarin wordt hij als voorbeeld erkend en herkend. Voor deze sector is hij onder andere actief geweest als locatiemanager van enige zorgcentra en initiatiefnemer voor een geheel andere benadering van de bedrijfsvoering in de intramurale zorgverlening.

In het werk profileert Humblé zich door zijn niet aflatende energie, vasthoudendheid, creativiteit en durf waarbij hij zowel als teamplayer maar ook als solist gericht naar een voor de betreffende organisatie gewenst en haalbaar resultaat werkt.

Humblé zoekt naar integrale oplossingen (mens, organisatie, cultuur, proces, besturing en IT) en verkent daarbij ook nieuwe wegen. Is innovatief doch ook pragmatisch en tegelijk een persoon die mensen weet te boeien en te binden aan nieuwe concepten. Is in staat de vernieuwingen te vertalen naar praktisch haalbare resultaten. Is gedreven!

Bron: website Theu Humblé

Theu spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.