Vreneli Stadelmaier

Directeur/oprichter - SheConsult

Vreneli Stadelmaier

Vreneli Stadelmaier is Oprichter/directeur van SheConsult.

Vreneli Stadelmaier is er van overtuigd dat we een betere samenleving, ja zelfs een betere wereld krijgen wanneer mannen en vrouwen, in alle lagen van de samenleving hun verantwoordelijkheid nemen. Samenwerken en samen besluiten nemen. En dat is niet alleen haar overtuiging, dat wordt ook wereldwijd door vele wetenschappelijke onderzoeken aangetoond.

Vreneli draagt daaraan een steentje bij met haar bedrijf SheConsult. Sinds 7 jaar coachen en trainen de coaches van SheConsult hoogopgeleide vrouwen, vanuit 16 locaties in Nederland. Ze coachen o.a. vrouwen die een (andere) baan willen, die de baan van hun baas willen, worstelen in/met hun werk en/of vrouwzijn, of die niet weten wat ze willen. SheConsult heeft naast haar eigen site SheConsult.nl een online jobboard SheTalentbank.com, een nieuwssite SheNews.nl, en een platform AlleVrouwenNetwerken.nl.

Vreneli Stadelmaier is Bedrijfskundige (Groningen 1987), ondernemer, spreker, motivator, Registercoach, blogger (vreneli-stadelmaier.nl) moeder, echtgenote, dochter, golfer, sloeproeier, klimmer en lezer.

Vreneli spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.