Wendy Horsch

Eigenaar - Talentenpraktijk

Wendy Horsch

Wendy Horsch is oprichtster van de Talentenpraktijk.

Wendy Horsch is oprichtster van de talentenpraktijk. Wendy is afgestudeerd in de Communicatiewetenschap en Psychologie (beide Universiteit van Amsterdam). Sinds 2002 werkt zij als trainer, coach en assessment psycholoog in het bedrijfsleven, de publieke sector en in de sportwereld. Haar stijl als trainer en coach kenmerkt zich door een energieke, vlotte en kritische aanpak.

Over haar ambitie zegt ze …

“Het is mijn drive om mensen te inspireren en verder in beweging te brengen om de dingen te doen die ze willen doen. Om daarin stappen te zetten, zo groot of klein als op dat moment reëel en te overzien is voor iemand. Vaak gaat het in iemands loopbaan op en neer; soms gaat alles vanzelf, soms heb je twijfels. Het ene moment ben je er bewust mee bezig, een andere keer heb je daar even geen zin in. Of je gaat een keer linksaf waar je rechtsaf had moeten gaan, maar stuurt daarna weer bij. Het gaat er mijn inziens om dat je wakker blijft, om de zoveel tijd de balans opmaakt, je wensen en ambities levend houdt, daarbij eerlijk durft te zijn naar jezelf en keuzes maakt. Al doende leer je.

Samenwerking

De talentenpraktijk werkt samen met een netwerk van freelance psychologen, trainers en coaches. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste persoon/personen aan je vraag koppelen en zijn wij een geschikte partner bij opdrachten van zowel kleine als grote omvang. We schakelen snel!

Bron: Talentenpraktijk

Wendy spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.