Winny Hoffmann

Directeur - Hoffmann Groep

Winny Hoffman is verkozen tot beste vrouwelijke CEO 2015.

Winny Hoffmann, geboren in Beek en Donk, na de Middelbare Schoolopleiding (Bêta) heeft Winny een  secretaresseopleiding afgerond. Na drie jaar als secretaresse is Winny naar Duitsland gegaan om te werken bij een technisch bedrijf waar ze de gelegenheid kreeg om naast het werken een studie aan de TU Aachen te volgen.

Na een aantal jaren in het Ruhrgebied als Technisch adviseur in de buitendienst voor de Fa. Krings te hebben gewerkt, heeft ze in 1980 voor de Duitse firma Krings Nederland opgericht en in 1984 heeft Winny alle aandelen van deze firma gekocht.

In 1989 heeft ze de Hoffmann Bodemtechnieken B.V., gespecialiseerd in stalen damwanden, en In 1996 Wedam B.V. mijn  aannemersbedrijf.

Om in de verschillende  grondsoorten in Nederland grond kerende constructies te kunnen toepassen, hebben ze in 2003 de firma Winmix B.V. toegevoegd die zich bezig houdt met in de grond gevormde wanden.

Momenteel  zijn er 75 mensen bij de Hoffmann Groep werkzaam en staat het bedrijf met haar specialisme op de kaart bij alle grote en kleine aannemers in binnen- en buitenland.

In 2000 heeft de Hoffmann groep de prestigieuze prijs "Eer van Croy" - Ondernemersprijs Peelland, 2006 winnaar BOV (Beste Ondernemersvisie) en in 2015 CEO van Nederland gewonnen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.