Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen 17 & 18 november 2017

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière (onderdeel van Diversity Works) is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal topwerkgevers en carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops volgen.

GRATIS ENTREETICKET

Exposant
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan Vrouw & Carrière 2017?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Match & Meet

Met de Match & Meet tool word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo vind jij nu wel heel gemakkelijk jouw nieuwe baan!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Diversity Works en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.Vervolgens ontvang je een speciaal entreeticket waarmee je de match aan kan tonen op de beurs. Ga je dan maar vast voorbereiden, want dat eerste gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever is binnen!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Vrouw & Carrière 2017

Vrouw & Carrière wordt parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 17 & 18 november 2017.

Vrouw & Carrière is onderdeel van Diversity Works.

GRATIS ENTREETICKET

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière.

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

GRATIS ENTREETICKET

Opening

Diversity Works werd in 2016, samen met De Nederlandse Carrièredagen en Carrièrebeurs Overheid, geopend door Halbe Zijlstra, Fractievoorzitter van de VVD. Daarna was er de gelegenheid om aan te sluiten bij de workshop “Carrièretips van Halbe Zijlstra” voor zijn beste carrièretips. Wie DiversityWorks in 2017 gaat openen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Workshops

Tijdens Vrouw & Carrière kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, kunnen bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

In 2016 traden Lange Frans en Sharon Doorson op.

De artiesten die tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2017 spetterende optredens gaan geven, worden binnenkort bekend gemaakt.

GRATIS ENTREETICKET

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens Vrouw & Carrière kan je gratis jouw CV laten checken in de Jobnet stand.

 

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Schrijf je gratis in voor de Vrouw & Carrièrebeurs en ontmoet werkgevers die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ict!

Gratis inschrijven
Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Hoogopgeleide dames let op!

De deelnemende organisaties staan te springen om jou te ontmoeten! Meld je direct gratis aan en start je carrière!

Gratis aanmelden
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad