Schrijf je nu in!

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière (onderdeel van DiversityWorks) is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal topwerkgevers en carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops volgen.

Exposant

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan Vrouw & Carrière 2018?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Vrouw & Carrière 2018 is onderdeel van DiversityWorks. Hieronder vind je meer informatie over de afgelopen beurs. Wil je er de volgende editie van Vrouw & Carrière bij zijn? Volg ons dan op Instagram, Twitter, Facebook en blijf op de hoogte!

Opening

Maartje Frederiks

De elfde editie van Vrouw & Carrière werd dit jaar geopend door Maartje Frederiks, sinds haar 26ste CEO van HelloFresh Benelux.
HelloFresh bezorgt in 10 landen maaltijdboxen aan meer dan 1,25 miljoen klanten en is onlangs door de Financial Times genomineerd voor snelst groeiende bedrijf in Europa.

Exposanten

De topwerkgevers die tijdens de Vrouw & Carrière 2018 met een stand en/of workshop exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere waren deze onderstaande organisaties in 2017 aanwezig met een stand:

Werken bij WOMENInc.

Werken bij PureTalent

Match & Meet

Met de Match & Meet tool maak je de ultieme match tussen jouw profiel en de werkgever die tijdens de beurs aanwezig is. Zo word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo wordt het heel gemakkelijk om aan jouw nieuwe baan te komen. Klik op het filmpje om te zien hoe het werkt!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Workshops

Tijdens Vrouw & Carrière kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma. De workshops voor Vrouw & Carrière 2018 wordt in 2018 bekendgemaakt.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 17 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Jody Bernal
Bekend van de zomer hit van 2017 La Colegiala

Jody Bernal

Zaterdag 18 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Tim Douwsma
Bekend van het TV programma So You Wanna Be A Popstar

Tim Douwsma

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens de Vrouw & Carrière kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwerpt cv’s op maat en geeft advies op het gebied van tekst en design. Tip 1: Elke vacature verdient een eigen cv. In één oogopslag moet je de allerbeste indruk maken op je nieuwe werkgever. Met onze online C.V. Creator maak je zelf een mooi én beter CV, in beeld en tekst.
Je kunt kiezen uit bewezen werkende sjablonen en schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt. Heel 2017 kun je bovendien 3 sjablonen gratis uitproberen!

Lees meer: www.bouwjecv.nl

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet