Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen 25 & 26 november 2016

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal topwerkgevers en carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops volgen.

Vrouw & Carrière 2016 vindt plaats op 25 & 26 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht. Binnenkort vind je op deze website alle informatie over de deelnemende werkgevers en het programma.

Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Vrouw & Carrière en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Vrouw & Carrière 2015

Vrouw & Carrière werd parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 27 en 28 november 2015.

Vrouw & Carrière is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière.

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

BEKIJK ALLE DEELNEMENDE ORGANISATIES VAN 2015

Workshops

Tijdens Vrouw & Carrière konden bezoekers deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

BEKIJK ALLE WORKSHOPS VAN 2015

Opening

Op vrijdag 27 november opende Alexander Pechtold (Politiek leider D66 en Fractievoorzitter in de Tweede Kamer) De Nederlandse Carrièredagen officieel.

Tijdens de opening van De Nederlandse Carrièredagen ging Pechtold in op de huidige belastingplannen van de regering: "De plannen van de Nederlandse regering leveren vooralsnog te weinig op voor de werkgelegenheid." Pechtold zou het beloofde belastingvoordeel liever steken in toeslagen om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te versterken om zo werkgelegenheid te stimuleren.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 27 november 2015

16.15 - 16.45 uur
Dries Roelvink

Dries Roelvink

16.45 - 17.00 uur
Dave Roelvink

Zaterdag 28 november 2015

16.30 - 17.00 uur
Emmaly Brown


 

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Schrijf je gratis in voor de Vrouw & Carrièrebeurs en ontmoet werkgevers die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ict!

Gratis inschrijven
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 3521
Utrecht

Hoogopgeleide dames let op!

De deelnemende organisaties staan te springen om jou te ontmoeten! Meld je direct gratis aan en start je carrière!

Gratis aanmelden
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch WeekbladMemory Magazine