Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen 27 & 28 november 2015

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Bezoekers konden kennismaken met een groot aantal topwerkgevers en interessant carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma volgen.

Vrouw & Carrière vindt 27 en 28 november 2015 plaats.

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven worden zich hiervan bewust en stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière.

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

Workshops

Tijdens Vrouw & Carrière konden bezoekers deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

Vrouw & Carrière 2014Sybrand van Haersma Buma

Op vrijdag 28 november opende Sybrand van Haersma Buma (fractievoorzitter CDA in de Tweede Kamer) op het hoofdpodium officieel De Nederlandse Carrièredagen. Waarna hij tijdens een workshop de bezoekers carrièretips meegaf.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers op beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens van Hans Dulfer (vrijdag) en Nielson (zaterdag).

Hans Dulfer Nielson

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Schrijf je gratis in voor de Vrouw & Carrièrebeurs en ontmoet werkgevers die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ict!

Gratis inschrijven
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht

Hoogopgeleide dames let op!

De deelnemende organisaties staan te springen om jou te ontmoeten! Meld je direct gratis aan en start je carrière!

Gratis aanmelden
Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Memory MagazineJobnetTechnisch WeekbladHet Carrière Jaarboek