Accountancy verandert

Accountancy

Een IT-specialist hoeft niets van accountancy te weten, maar een accountant wel veel van IT. Alles over de toenemende automatisering!

Toenemende automatisering maakt de administratie steeds inzichtelijker en sneller beschikbaar, real-time data is just a cloud away. Als ondernemer wil je immers niet alleen weten wat je winst vorig jaar was, maar vooral ook hoe je er nú voor staat. En wat zijn de verwachtingen voor volgende week, volgend jaar? Cijfers en data krijgen immers pas betekenis binnen een heldere context.

De accountant anno nu is 100% gegevensgericht en werkt voor de ondernemer, voor de cliënt met inzet van slimme data-analyses, proces-mining en data-visualisatietools. Slimme algoritmes nemen handmatige controles over.

In deze workshop word je geconfronteerd met de uitdaging van een gedigitaliseerde bedrijfsvoering en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden, maar ook met de verantwoordelijkheden van en voor de accountant. Daardoor kun je na afloop ook beter vaststellen of die uitdaging iets voor jou is.

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=Z4EdG0MvzvQ&feature=youtu.be

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.