Accountant is een baan voor het leven, toch?

Accountancy, Oriƫnteren

Die baan voor het leven bestaat niet (meer). De uitdaging in de accountancy wordt wel steeds groter, want er wordt om een innovatieve aanpak gevraagd. Om uitstekende dienstverlening, om meedenken in nieuwe innovaties, om andere structuren, een andere structurele aanpak.

De accountant van nu

De accountant van nu moet midden in het bedrijfsleven staan, beschikken over uitgesproken kennis en vaardigheden en ondernemerschap tonen. Hij moet weten wat er gebeurt in de financieel zakelijke wereld en er nauw bij betrokken willen zijn.

Keuzecriteria

Voor je carrière is het belangrijk dat je een aantal keuzecriteria voor jezelf vaststelt. Andere tijden vragen om nieuwe structuren. Dat geldt voor de organisatie waar je voor wilt werken, dat geldt voor je persoonlijke ontwikkelingskansen. Waar die kansen liggen: in het openbare beroep, de overheid, de non-profit organisatie of als intern accountant, dat kun je alleen zelf bepalen.

12 succesfactoren

Elke keuze kun je met je opleiding invullen, maar ook voor de organisaties geldt dat er keuzes worden gemaakt qua omvang, qua werkgebieden, qua specialisaties. In deze workshop word je aan de hand van 12 succesfactoren (deels geldend voor kantoren, deels voor de professional zelf) een duidelijk kader geboden, die je keuze voor die uiteindelijke baan kan ondersteunen.

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.