Ambities in balans!

persoonlijke ontwikkeling

Hoe houd je de balans tussen werk en privé? Leer het tijdens deze workshop.

Je geniet van je leven, je grijpt iedere kans aan om jezelf te ontwikkelen, je wilt niets missen van je sociale leven en… oh ja, thuis wil je het ook goed op orde hebben. Hoe houd je de juiste balans tussen werk en privé?

Na afloop van deze workshop weet jij precies hoe het met je huidige balans gesteld is en wat je er aan kunt doen om die balans te versterken, zodat je met meer energie je ambities kunt volgen.

Door

In je kracht. Training en Coaching

'In je Kracht' is een bedrijf dat zich richt op het trainen en coachen van mensen om een balans te vinden in hun loopbaan. Heb jij vragen over hoe je werk en privé kunt combineren, over het stellen van prioriteiten, over wat nou eigenlijk je ambitie is, je kwaliteiten zijn en welke volgende stap in deze fase van je loopbaan dan het beste bij je past? Dan kan je bij 'In je kracht' terecht!

Naast de 1-op-1 hulp ondersteund dit bedrijf ook organisaties bij het scheppen van een werkklimaat waarin jij als medewerker het beste tot je recht komt. zo wordt jij, of je organisatie geholpen (P&O, management, OR) zodat jij je kwaliteiten beter in kunt zetten.

Bron: injekracht.nl

Bekijk de website van In Je Kracht ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.