Assessmenttraining

Assessments

Leer tijdens deze training hoe je het beste voor een assessment kunt voorbereiden.

Voor steeds meer functies binnen bedrijven moet je tegenwoordig een assessment maken tijdens je sollicitatie. Dit assessment bevat vaak een combinatie van tests die capaciteiten, persoonlijkheid, en drijfveren meten. Het is bij een sollicitatie belangrijk dat je je van je beste kant laat zien in het assessment en je goed voorbereidt.

Sven Prevoo werkt als junior consultant bij LTP Business Psychologists en adviseert bedrijven in het gebruik van assessments. In zijn workshop zal hij onder andere meer vertellen over wat een assessment is, wat voor soort tests en vragenlijsten erin voorkomen en wat deze dan vervolgens meten. Tevens zal er dieper ingegaan worden op de wijze van selecteren en ontwikkelen van jong talent door middel van assessments en met wat voor vormen van assessment je te maken kunt krijgen als je gaat solliciteren.

Als afsluiter zal Sven wat meer vertellen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op een (online) assessment en welke ontwikkelingen er op dit moment gaande zijn op het gebied van (online) assessments, privacy en digitale dossiers die in de nabije toekomst al geopend kunnen worden met een app op je smart Phone!

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.