Bedrijfspresentatie: In het hart van de energietransitie

Bedrijfspresentatie

Waarom het woord transitie zo goed bij ons past? We staan er middenin! Ons werk in de energietransitie is voor bedrijven onmisbaar. Ook wijzelf zijn continu in beweging; we veranderen mee met de wereld om ons heen. Wij zijn echte vakmensen die elkaar vinden in onze expertise en die samen het beste willen realiseren voor zowel de klant als de maatschappij. Wij noemen dit Fuduriaan zijn. En dat is werk dat energie geeft! Fuduriaan Fabian Power (regiomanager) neemt je mee in de geschiedenis, het heden en vooral de ambitieuze toekomst van Fudura. En tweede Fuduriaan Satinder Baladien (projectleider) laat je zien aan welke projecten en voor welke klanten Fudura werkt. 

Wil jij ook werk dat energie geeft? Wij vertellen je hier graag meer over!

Door

Gespreksleider

  • Fabian Power werkt als Regiomanager Noord bij Fudura. Hij is het schoolvoorbeeld van doorontwikkelen. Na zijn start op de binnendienst van Sales, heeft hij zich steeds verder ontwikkeld. Van product manager, manager datamanagement tot aan regiomanager aan toe. Fabian is gedreven om resultaten te halen en weet dat met een aanstekelijk enthousiasme over te dragen. Dat is dus precies wat wij bedoelen met een Fuduriaan zijn!

    Fabian spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Satinder Baladien werkt als projectleider bij Fudura in regio West. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de energiewereld. Vanuit zijn klantgerichtheid is hij continu bezig om de behoefte van de klant te vertalen naar technische oplossingen, met een langdurige samenwerking tot gevolg. Zowel verduurzaming als kostenbesparing staan hierin centraal. Zijn gedrevenheid maakt hem tot een inspirerende Fuduriaan!

    Satinder spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.