BEURSTALK met Nicolette van Dam en Bas Smit

Talkshow

We gaan met Nicolette en Bas in gesprek over hun diverse ondernemingen, uitdagingen en kansen, maar ook valkuilen, het combineren van gezin en carrière, social media en toekomstdromen… Praat je mee?

Gespreksleider

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

  • ‘Having fun´ is zijn levensmotto. Bas Smit, vader van dochters Lola en Kiki en man van Nicolette van Dam is een gepassioneerd ondernemer en weet in alles wat hij doet onderscheidend, authentiek en geloofwaardig te zijn. Humor behoort tot zijn kernwaarden en dit is iets dat we terugzien op zijn social media account waar hij zijn bijna 950.000 volgers dagelijks een kijkje in zijn dynamische leven geeft. Bas startte zijn carrière als handelaar op de optiebeurs, dit vervolgde zich in het vastgoed waar hij jarenlang samen heeft gewerkt met Roland Kahn. Bas beheert een investeringsbedrijf met participaties in verschillende segmenten met focus op vastgoed, tech & food. De opkomst van social media wekte zijn interesse en al jarenlang volgt Bas de ontwikkelingen hierin op de voet. Social media is een van zijn expertises geworden die hij met zijn visie succesvol weet toe te passen op de ondernemingen waarin hij en zijn vrouw Nicolette participeren.

    Bas spreekt tijdens:

    Lees meer ›

  • Actrice, presentatrice, restauranthouder, ondernemer en moeder; Nicolette van Dam is een duizendpoot met onbegrensde ambitie. Samen met haar broer runt ze Brasserie Van Dam en participeert ze als ondernemer in verschillende bedrijven. In 2015 trouwde ze met haar grote liefde Bas en samen zijn zij trotse ouders van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Nicolette is ambassadeur van Unicef, van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje en van de Nationale Postcodeloterij en zet zich samen met haar man Bas Smit actief in voor diverse goede doelen middels eigen geïnitieerde acties waarbij hun social media kanalen een groot draagvlak vormen. Samen zijn zij tevens actief binnen diverse ondernemingen waaronder het event ‘De Amsterdamse Zomer’ en ze hebben in 2021 hun eerste eigen boek 'Nederland heeft Alles' uitgegeven. Een boek waarvoor ze in dat jaar een ontdekkingsreis door Nederland hebben gemaakt.

    Nicolette spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.