Blijf je baan de baas en lekker jezelf

carrièretips, persoonlijke ontwikkeling

Na deze sessie wandel je met nieuwe inzichten en praktische tips & tricks de beurs op die je direct kunt toepassen.

Gefeliciteerd! Je eerste baan. Met een contract en de belofte van gouden bergen sta je te trappelen aan de poorten van het flashy kantoorgebouw.

Vol ambitie, drive, aanpakkers mentaliteit en jouw leuke en unieke karakter, begin je aan een nieuwe fase in je leven. Een fase waarin je allemaal nieuwe dingen over je zelf ontdekt, maar (als je er niet bewust van bent) ook een fase waarin je geleefd kan worden door je werk.

Dat je zo’n persoon wordt waarvan je vrienden zeggen: ‘Gast, kun je het over wat anders hebben dan je werk?’ Wist je dat je werkomgeving grotendeels bepaalt hoe jij denkt en handelt in je privé leven? In deze sessie wordt ingegaan op het fenomeen ‘werk & identiteit’.

Hoe jij die leuke dame of gozer blijft die zich niet gek laat maken straks door zijn manager. En al helemaal niet over afzienbare tijd een gevoel bekruipt van: ‘Is dit het nou’? Na deze sessie wandel je met nieuwe inzichten en praktische tips & tricks de beurs op die je direct kunt toepassen. Dit zodat jij een match vindt tussen jou en je toekomstige werkgever. Overigens is deze sessie ook zeer geschikt voor mensen die het ‘is dit het nou’ gevoel (een beetje) herkennen.

Door

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.