C++ expressieve en toch efficiënte programmeertaal

it

C++ was al een complexe programmeertaal, maar met de komst van de C++11 en C++14 standaarden is de complexiteit alleen maar toegenomen.

C++ was al een complexe programmeertaal, maar met de komst van de C++11 en C++14 standaarden is de complexiteit alleen maar toegenomen.

Toch is C++ in Nederland een veel gebruikte programmeertaal - vooral in de hoek waar snelheid en compactheid belangrijk zijn, zoals in embedded en in IoT devices.

Veel gerenommeerde bedrijven in Nederland zijn op zoek naar gevorderde C++ programmeurs. C++ is een expressieve en toch efficiënte programmeertaal, daarom worden vrijwel alle platform- en systeemlibraries van moderne operating systemen in C++ geschreven. In Nederland wordt C++ onder andere in kopieerapparaten, navigatiesystemen, elektronenmicroscopen en MRI scanners toegepast.

Klaas van Gend zal kort in gaan op de geschiedenis, en laat daarna enkele leuke details uit de taal zien – beroemde fouten, beruchte problemen en bijzondere kronkels. Dit is geen programmeercursus - dat past niet in een uurtje. Maar als je kennis wat roestig geworden is, zul je genoeg bijleren om wat te babbelen hebben op een sollicitatiegesprek.

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.