Carrière maken begint bij jezelf

personal branding, persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop leer je wat je zelf moet doen om carrière te maken. De workshopleiders bieden jou handvatten voor het beantwoorden van vragen als Wie ben ik? en Wat wil ik bereiken?

Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je carrière, leer je stap voor stap je persoonlijkheidskenmerken te benoemen en samen te vatten. In deze korte workshop zul je zien wat je zelf moet doen om carrière te maken. Wie ben ik? En wat wil ik bereiken?

Pas je kennis toe op de beursvloer

De deskundige en enthousiaste workshopleiders bieden jou handvatten voor het beantwoorden van deze vragen. Vervolgens kan je zelf aan de slag met de gekregen tips en die toepassen op de beursvloer.

Workshop KIVI NIRIA

KIVI NIRIA biedt een aantal maal per jaar een avondvullende versie van deze workshop. Lees meer over 'Carrière maken begint bij jezelf' op de website van KIVI NIRIA.

Door

KIVI NIRIA

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening.

Over KIVI NIRIA/Bèta Publishers ›

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.