CEO ME? CEO ME! 10 Gouden carrièretips

carrièretips, loopbaan

Carrière maken in wat je goed kan, in wat je ambieert én wat je leuk vindt om te doen. Wie wil dat niet? Tijdens deze workshop krijg je de 10 beste carrièretips om de top te bereiken.

In deze interactieve workshop delen Mirjam van Immerzeel en Willemijn van Benthem de beste adviezen van topvrouwen, topmannen, headhunters en coaches uit hun boek CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen - en mannen. Hoe werkt het onderweg naar de top - en nog belangrijker: jouw top? Wat is er voor nodig om dicht bij jezelf te blijven én dingen voor elkaar te krijgen?

Geheimen van succes

Voor hun boek reisden de auteurs stad en land af, op zoek naar de geheimen van succes. Zij spraken met onder andere Lidewey van der Sluis (Nyenrode), Neelie Kroes (EU Commissie), Karel Vuursteen (AkzoNobel), Caroline Princen (ABN AMRO), Joanne Kellermann (De Nederlandsche Bank) en Kees van Lede (Heineken) over hun levens- en loopbanen. Over wat ze juist wel en wat ze juist nooit meer zouden doen, over hun successen en miskleunen.

10 Beste carrièretips

In deze bijeenkomst geven Willemijn en Mirjam de tien beste tips over de weg naar en over de top. Zoals neem risico's, weet wat je wilt, durf te vragen (ook als je denkt dat het een domme vraag is), leer het politieke spel en laat jezelf horen. Oriënteer je succesvol op de arbeidsmarkt, in deze workshop kom je erachter hoe je dit doet. De auteurs sluiten de workshop af met hun CEO Me TopQuiz.

Het boek CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen - en mannen is ter plekke verkrijgbaar, je kunt hem zelfs ter plekke laten signeren!

Door

CEOme.nl

CEOme.nl is een onafhankelijke nieuwssite over ambitie, leiderschap en diversiteit in en rondom de bestuurskamer. De redactie bericht eveneens over recente benoemingen, nationaal en internationaal nieuws en achtergronden. Plus carrièretips en opinie.

Over CEOme.nl ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.