Consultative Selling

Consultancy, Marketing & Sales

In deze workshop nemen we je mee in de eerste stappen als consultant. We starten met een introductie over UniPartners van één van onze bestuurders. Daarna doorlopen we de stappen die je als consultant neemt als je een opdracht krijgt van een bedrijf. Hoe achterhaal je welke uitdagingen en vraagstukken in een bedrijf voordoen? 

We zoomen in op hoe je zo’n eerste gesprek aanpakt en delen ons stappenplan met je. Na de uitleg krijg je de kans om te oefenen door middel van een gezamenlijke casus. Het doel van de consultant is om alle stappen van het stappenplan te doorlopen om zo duidelijk te krijgen tegen welke uitdagingen het bedrijf aanloopt. 

Over UniPartners
UniPartners is 35 jaar geleden opgericht als landelijk adviesbureau en heeft nu 12 vestigingen in elke studentenstad in Nederland, zo'n 90 bestuurders en 300 commissieleden. Het is een professioneel en academisch netwerk dat hedendaags garant staat voor de uitvoering van zo'n 500 projecten per jaar in het bedrijfsleven. De vestiging UniPartners Amsterdam, die samenwerkt met zowel studenten van de Vrije Universiteit als de Universiteit van Amsterdam, bestaat al 25 jaar. UniPartners Amsterdam is een organisatie voor en door ambitieuze studenten die op projectbasis in het bedrijfsleven uitdagingen voorzien van inzicht of een oplossing waar binnen ondernemingen geen tijd of kennis voor is. Met studenten vanuit verschillende studierichtingen bouwt UniPartners Amsterdam zo aan een innovatieve toekomst voor vele bedrijven.

Door

Gespreksleider

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.