De inherente waarde van je werk: alles komt tot leven!

We werken een groot deel van ons leven, maar het lijkt alsof de tijd die we aan ons werk besteden gescheiden is van de rest van ons leven. In deze workshop ontdek je dat je je werk kunt gebruiken om jezelf als mens helemaal te ontplooien.

Ongeacht wat voor werkzaamheden je verricht. Deze benadering heet ‘Skillful Means’ en is afkomstig uit het Boeddhisme. Door middel van reflectie en oefening maak je contact met innerlijke vaardigheden die je in je werk kunt inzetten en die je naar een betekenisvol leven leiden. MindingWork werkt met programma’s gericht op preventie van stress en burnout vanuit een specifieke benadering van de betekenis van werk. Ineke Smits, Trainer bij Minding Work, richt zich specifiek op mensen die werkzaam zijn in maatschappelijke dienstverlening, zoals in overheidsfuncties.

Door

MindingWork

MindingWork is een bedrijf dat coaching en training biedt op het gebied van stresspreventie. MindingWork biedt trainingsprogramma's en coaching vanuit de unieke benadering van "Skillful Means", een methodiek ontwikkeld door Tarthang Tulku.

Over MindingWork ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.