De kantoortuin is een jungle

persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop krijg je tips om te survivallen in de jungle van de kantoortuin.

Het is er eten of gegeten worden, een voedselketen, een race naar de top. Er leven allerlei types zoals de Bitch, de Geboren Leider, de Irritante Stagiair, de Jonge Hond, de Controlfreak, de  Verbluffend Incompetente Collega en nog veel meer. Wie is wie, wat voor type ben je zelf, en waarom werkt het lekkerder in een vies kantoor?

Japke-d. Bouma, columnist van nrc.next, legt het allemaal uit in haar boek ‘Gids voor de Kantoorjungle’. In haar workshop geeft ze nog een paar extra tips. Luister, observeer en word koning van de kantoorjungle.

Door

NRC Next

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl, verschillende webwinkels en apps. We zijn een jong bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed. Met kwaliteitsjournalistiek richten wij ons op de beslisser van vandaag en morgen. Onze lezers zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld. Het is ons streven om hen te voorzien van relevante informatie op grond waarvan zij zelf meningen kunnen vormen, niet om onze eigen mening op te dringen. Voor adverteerders biedt ons portfolio een krachtig en relevant umfeld voor effectieve mediacampagnes.

Bron: nrcmedia.nl

Bekijk de website van NRC ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.