Een leven lang ontwikkelen: Je eigen kracht als kompas

International Master Fair

De wereld verandert steeds sneller. Externe zekerheden brokkelen af. Dit vraagt om andere vaardigheden!

De enige vaste waarde ligt in onze persoonlijke kracht. Hoe verschuif je de focus van wat je weet en kan naar wat je kwaliteiten en drijfveren zijn? Hoe onderscheid jij je van anderen in een strijd om het beste cv, waarbij de lat steeds hoger lijkt te liggen?

Hoe meer we ons focussen op wat er van ons verwacht wordt, hoe minder aantrekkelijk we zijn. In deze workshop werken we op interactieve wijze aan de vraag hoe jij een carrière op kunt bouwen waarin je trouw blijft aan jezelf!

Door

De VU richt zich met het thema A broader mind op aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, academische verbreding en maatschappelijke betrokkenheid. Het onderwijs voor hoger opgeleide professionals van de School of Business and Economics van de VU gaat uit van de principes van ‘een leven lang ontwikkelen’, ‘flexibilisering’ en ‘personalisering’ in het onderwijs. Voor afgestudeerde studenten en de young professional hebben wij een groot programma-aanbod in Accounting & Control, Finance, Management en Leiderschap.

Over Vrije Universiteit Amsterdam ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.