Functioneringsgesprek? Stress?

personal branding, persoonlijke ontwikkeling

Door het volgen van deze workshop, ga je goed voorbereid en zonder stress het functioneringsgesprek in, zodat je een maximaal resultaat kunt behalen.

Hoe relaxed zit jij in een functioneringsgesprek en wat zijn de mogelijke struikelblokken in het gesprek? Goed voorbereid, zonder stress en als een volwaardige gesprekspartner het functioneringsgesprek in. Is dat wat jij wilt?

Optimaal functioneringsgesprek

GezondeStress laat zien hoe een optimaal en stressvrij functioneringsgesprek verloopt en geeft je daarbij tips en trucs, dit doen zij in een inspirerende en prikkelende workshop.

Door

GezondeStress

GezondeStress verzorgt professionele trainingen van 1 dag, waarbij het managen van stress voorop staat. GezondeStress helpt uw medewerkers via een korte, concrete en resultaatgerichte training beter om te gaan met de dagelijkse werkdruk en de stress die hier uit voortkomt.

Over GezondeStress ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Christien Kuiper

    Christien Kuiper is organisatie-, team- en individueel coach bij GezondeStress. Zij is een enthousiaste, gedreven en nuchtere trainer/coach, die een resultaat- en oplossingsgerichte aanpak hanteert. Kwaliteit heeft zij hoog in het vaandel staan.

    Christien spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.