Guerilla Solliciteren

Carrièreworkshop, Solliciteren

De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. Kom en ontdek hoe jij jouw droombaan kunt veroveren. De baan waar je fluitend naar toe gaat.

De veranderde sollicitatiemarkt vraagt namelijk om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de workshop  ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je niet alleen op een nieuwe manier naar jezelf en jouw arbeidsmarkt te kijken en maar vooral hoe jij jezelf op een doeltreffende, authentieke en stoere manier kunt presenteren. Kortom: solliciteren met hoofd, hart én ballen!

Want… het is wel jouw jungle!

Als deelnemer van de workshop ontvang je ook een set handige loopbaankaarten, creatieve cv-templates en meer munitie voor jouw sollicitatiecampagne.

Door

Gespreksleider

 • Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaanlounge.nl en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn.

  Hij geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken.

  Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren tijdens deze workshop de revue.

  Hij neemt ook een hoop cadeautjes voor je carrière mee.

  Michel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.