Hack your Career

Leer hoe je die carrière beslissingen neemt waarmee je echt vooruit komt. Leer hoe jij bepaalt waar je gaat werken, tegen welk salaris en tegen welke voorwaarden.

Te vaak laten we de belangrijke beslissingen voor onze carrière over aan de werkgever of anderen die handelen vanuit hun belang. En dat is niet jouw belang. Het resultaat: frustratie, ergernis of zelfs een burnout en die eisen een enorme tol. Dat kan anders.

Als je weet hoe het moet dan bepaal jij waar je gaat werken, tegen welke voorwaarden en salaris. Maar, het is en blijft het jouw verantwoordelijkheid. Asim leert je hoe je het voor elkaar krijgt. Hij geeft je een spectrum aan mogelijkheden en handige tips waarmee je vooruit kun komen.

Hoe hou jij je carrière in eigen hand? Hoe bepaal je welke strategie je nodig hebt? Wie bepaalt wanneer en waarom jij weg gaat?

Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt.

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Asim Jahan

    Als trainer bij BainsleyCovington (net opgericht in 2017) helpt Asim jonge en ambitieuze professionals en als Managing Consultant Cyber Security en Privacy adviseert en helpt Asim bedrijven en organisaties om de informatiebeveiliging en de privacy te verbeteren.

    Asim spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.