Social media: Hoe bedrijven nu solliciteren bij Gen-Zers

Carrière workshop

Als opgegroeide digitale native, zijn Gen-Z'ers bijzonder bedreven in sociale media. Bedrijven zijn op zoek naar deze generatie om hun expertise op dit gebied te benutten. Door zich te richten op hoe bedrijven zich uiten via sociale media, kunnen de deelnemers zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en de juiste indruk maken op potentiële werkgevers.

Door

Gespreksleider

  • Op slechts 22-jarige leeftijd helpt Zaid El Ouardani al de grootste merken bij het onderhouden van hun social media kanalen. Als founder en Strategy Lead van OnSocial Agency, dat hij samen met influencer Aldwin van Pareren heeft opgericht, ondersteunt hij merken bij hun short-video aanpak. Vanuit een verticale content gedachten en benadering zorgen ze ervoor dat merken fris blijven en hun verhaal op de juiste manier vertellen aan hun doelgroep.

    Voordat Zaid met OnSocial Agency begon, werkte hij op jonge leeftijd al voor verschillende reclamebureaus in diverse functies, waaronder Social Media Manager en Client Lead. Ondanks zijn leeftijd was hij betrokken bij een aantal succesvolle cases van diverse merken

    Zaid spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.