Hoe kom ik over op De Nationale Carrièrebeurs?

personal branding

Iedereen kent de spanning op de beurs: je moet jezelf in korte tijd bewijzen. Deze workshop is een training om jezelf goed te kunnen profileren op De Nationale Carrièrebeurs!

Iedereen kent de spanning op de beurs: je moet jezelf in korte tijd bewijzen. Krijg je wel de juiste mensen te spreken? Maak je een goede indruk? Krijg je überhaupt de kans om jezelf te bewijzen? Daarbij heeft alles invloed: een zweetdruppel, rode wangen, spanning en het beantwoorden van lastige vragen. Daarmee leren omgaan vraagt ervaring en training. Wij geven je die training zodat je goed voor de dag kunt komen op De Nationale Carrièrebeurs!

Door

The Sociallab

Onze missie: de ervaring laten spreken. Iedere sollicitant met vertrouwen een gesprek in laten gaan. Omdat wij de ervaring hebben, laten we anderen graag meedelen. Mark en Sierdjan hebben beiden jarenlange ervaring als psycholoog, recruiter en trainer. Door hun kennis in een high-impact interactieve vorm te gieten, profiteer jij maximaal. Met als resultaat: na de training ga je als sollicitant zelfverzekerder een sollicitatiegesprek in. Wil je goed voorbereid zijn op je sollicitatiegesprek, kom dan met ons oefenen!

Bekijk de website van The Sociallab ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.