Hoe overleef ik een overheidsorganisatie?!

Bedrijfspresentatie

Op twintigjarige leeftijd komt Deniz Dibooglu als stagiair toevallig terecht bij de Provincie Zuid-Holland. Op dat moment heeft hij niet echt een beeld bij het werk van een Provinciale organisatie. Eén ding weet hij wel; het zal vast saai zijn en alles verloopt natuurlijk heel traag.

“Werken als ambtenaar? Hell no. Het leek mij vreselijk om de hele dag achter een bureau stukken typen die uiteindelijk in de la zouden verdwijnen. Met een broodtrommeltje en aktetas, zeg maar." 

Niks blijkt echter minder waar; alle projecten blijken modern, energiek, toekomstgericht en nog belangrijker; alles draait uiteindelijk om het maatschappelijk belang. En traag.. Ja, soms wel. Maar hoe leuk is het om als jonge rebel verantwoordelijkheid te nemen in een hele dynamische organisatieverandering van traag en hiërarchisch, naar flexibel en opgavegericht?

Deniz neemt jullie mee in zijn verhaal!

Door

Wij zijn de provincie Zuid-Holland. Een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,6 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. De provincie is de thuisbasis van steden als Rotterdam met haar haven en regeringsstad Den Haag. Van Delft en Leiden met topuniversiteiten en het Westland met al haar kassen. Als je daar allemaal aan denkt, dan weet je dat Zuid–Holland onmisbaar is voor Nederland. 

Lees meer over Provincie Zuid-Holland ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.