Hoe slim ben jij?

Krijg inzicht in het 'waarom' van het inzetten van capaciteitentest en informatie over wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert en deze tests deel uitmaken van de procedure.

Werkgevers hechten veel waarde aan de uitslag van de capaciteitentest. Niet voor niets dus, dat sollicitanten het maken van een capaciteitentest spannend vinden!

Vanuit de wetenschap blijkt cognitie keer op keer de beste voorspeller te zijn van werksucces. Wat levert deze informatie nu precies op voor de werkgever en wat zegt het over competenties en over potentieel?

In deze workshop geven consultants van Cubiks informatie over wat een capaciteitentest is en wat het oplevert. We bekijken welke verschillende vragen je bij het maken van deze tests kunt verwachten. Wat is de optimale voorbereiding? Waar wordt de capaciteitentest naast selectie ook nog voor ingezet?

Kortom, in deze workshop geeft Cubiks inzicht in het 'waarom' van het inzetten van capaciteitentest en informatie over wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert en deze tests deel uitmaken van de procedure.

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.