Hoe word je succesvol ondernemer

ervaringsdeskundigen, ondernemen

Denk je aan het starten van een eigen onderneming? Een succesvolle ondernemer leert je alle 'tips en tricks' van het ondernemen!

Jeroen Holthaus is zijn carrière begonnen als stagiaire bij Ernst & Young op de afdeling MultiNational Corporate Tax en richtte ondertussen samen met zijn vriendin het entertainmentbureau Kim&Jeroen op. Na zijn studie bleef hij werkzaam bij Ernst & Young, maar al gauw bleek –door het succes van Kim & Jeroen- dat dit niet langer nodig was.

Holthaus Advies

Kort daarna richtte hij in 2007 zijn eigen financieel administratief- en fiscaal juridisch advieskantoor op: Holthaus Advies. De onderneming heeft inmiddels meer dan 330 klanten en 11 medewerkers. In 2011 werd per maand meer omgezet dan in 2007 per jaar en ook in 2012 is de omzet met 45% gestegen.

Door

Holthaus Advies

Holthaus Advies is een full service administratie- en advieskantoor. Zij adviseert ondernemingen en particulieren over alle financiële, fiscale en juridische regels.

Bekijk de website van Holthaus Advies ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Jeroen Holthaus

    Jeroen Holthaus werkte als fiscalist voor EY op de afdeling MultiNational Corporate Tax. Jeroen adviseerde bij Ernst&Young met name multinational clienten in diverse fiscale kwesties. In 2007 verliet Jeroen Ernst&Young. Kort daarna richtte hij zijn eigen onderneming op: Holthaus Advies.

    Jeroen spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.