Slimmer een scriptie schrijven

loopbaan, masters, persoonlijke ontwikkeling

Een overzicht van het scriptieproces en handige tips & trucs.

Deel deze pagina

Zie jij op tegen het schrijven van je scriptie of lukt het je niet om verder te komen? In deze workshop van Topscriptie krijg je een goed overzicht van het scriptieproces, zodat je goed weet wat je te wachten staat en welke problemen de meeste studenten ervaren.

We zullen het scriptieproces in een aantal fasen bespreken, waarbij we de focus tevens leggen op het schrijven van een scriptie (het academisch schrijven). Tevens geven we je concrete tips en adviezen gebaseerd op onze ervaringen met het begeleiden van scripties.

Een goede voorbereiding blijkt te zorgen voor een beter inzicht in het scriptieproces, waardoor je tijdens het schrijven van je scriptie vaak sneller en efficiënter te werk kunt gaan. Uiteraard kun je ons ook al je scriptievragen stellen! zie ook http://www.topscriptie.nl/scriptietips/ 

Door

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Maud geeft resultaatgerichte scriptiebegeleiding met een duidelijke visie en krijgt energie als een student weer gemotiveerd is en de vaardigheden en kennis kan toepassen in het schrijven van een mooie scriptie.

    Maud spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.