In control over je carrière

In deze workshop gaan we in op opleiden en ontwikkelen anno 2012 en geven je een aantal praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Kortom, je leert hoe je je eigen ontwikkeling kunt managen en zo zelf de controle houdt over je carrière binnen het vakgebied zorg en welzijn.

Je werkt of wilt gaan werken in de zorg en welzijn en bent benieuwd naar de ontwikkelingsmogelijkheden binnen dit vakgebied. Hoe ziet leren er tegenwoordig uit? Wat zijn je opleidingsmogelijkheden? Hoe overtuig je je werkgever ervan dat een opleiding volgen een goed idee is en dat hij de opleiding betaalt? Hoe maak je slim gebruik van je ervaring en vooropleiding, zodat je wellicht versneld een studie kunt volgen?

Door

NCOI

 

De komende decennia zal de sector zorg, welzijn en hulpverlening alleen maar groeien. Dit biedt uitgelezen kansen voor werkenden in deze sector. Zoals echter in alle groeisectoren zal de vraag naar personeel selectief zijn. Met een goede opleiding vergroot u daarom uw marktkansen.
NCOI Opleidingsgroep biedt u het meest uitgebreide aanbod van MBO-, HBO-, HBO (Post) Bachelor- en Masteropleidingen op gebied van zorg, welzijn en hulpverlening.

Over NCOI ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.