Innovatie in de gezondheidszorg

Zorg

Wil jij meer weten over de impact van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg? Bezoek dan deze workshop!

Gekweekte organen uit stamcellen, sensoren, het benutten van kunstmatige intelligentie en veel andere nieuwe technologieën bieden kansen voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Samenwerking in nieuwe constellaties is geboden, want innoveren is mensenwerk.

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • Hanneke Heeres

  Hanneke spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Rachelle Hemai

  ‘’Rachelle Hemai (22) is event coördinator bij Health-Holland, waarbij de zich vooral bezig houdt met de transitie van de zorg. Tijdens haar masterstudie Health Care Management kreeg ze veel invalshoeken op microniveau te zien en creëerde ze haar eigen visie op de gezondheid(zorg). In de praktijk blijkt de zorg veelomvattender te zijn en speelt technologische innovatie een belangrijkere rol dan gedacht. Wat kun jij met je achtergrond betekenen voor de zorg van morgen?’’

  Rachelle spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Stephanie van Oorschot

  Stephanie is community manager bij Zorginnovatie.nl. Het platform voor co-creatie op het gebied van Zorginnovatie in Nederland! Graag vertelt zij jou hoe zij met haar bedrijfskundige achtergrond in de zorgsector terecht is gekomen. En dat je dus niet perse een zorgachtergrond hoeft te hebben om in de zorgsector te werken. De zorg heeft meer mogelijkheden dan je denkt!

  Stephanie spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.