Jouw deskundigheid en vakantieplezier gaan hand in hand

In deze workshop delen professionals uit de zorg en welzijn hun bijzondere ervaringen met vrijwilligerswerk tijdens vakanties met mensen die intensieve zorg of extra aandacht nodig hebben.

Hoe leuk, en hoe anders dan in je werksituatie of tijdens je studie, is het om jouw deskundigheid in te zetten als vrijwilliger tijdens een vakantieweek voor mensen die niet zonder jouw zorg en begeleiding kunnen? Zonder vrijwilligers zouden zij zelfs niet eens op vakantie kùnnen.

In deze workshop zie je enerzijds de toegevoegde waarde van de vrijwilligers voor het vakantieplezier van de vakantiegasten die intensieve zorg of extra aandacht nodig hebben. Ineens zijn ze geen patiënt of cliënt, maar gewoon een vakantiegast die zorgeloos vakantie viert.

Anderzijds zie je het vakantieplezier van de vrijwilligers zelf die hun kennis, kwaliteiten en ervaring inzetten om anderen, maar ook zichzelf, een bijzondere vakantieweek te bezorgen.

De workshop wordt met praktijkvoorbeelden geïllustreerd door mensen uit zorg en welzijn die hun bijzondere vrijwilligerservaringen graag met jullie delen.

Door

hetvakantiebureau.nl

Wij organiseren al 50 jaar vakantieweken voor mensen die graag zorgeloos op vakantie willen. Wij verwelkomen ouderen, maar ook de mensen die in het dagelijks leven extra zorg nodig hebben. De vakanties worden mogelijk gemaakt door ondersteuning van zo'n 1400 vrijwilligers per jaar. Onze vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt en de wederzijdse verbondenheid tussen gast en vrijwilliger.

Over hetvakantiebureau.nl ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.