Raising the future

Zorg & Welzijn

Kom meer te weten over de pedagogische visie van CompaNanny en de ontwikkeling van het jonge kind.

De kinderen van nu gaan de wereld van morgen vormgeven. Het zijn de vertegenwoordigers van de toekomst. De creatieve denkers die de antwoorden hebben op de vragen die gaan komen. Daarom denken we bij CompaNanny nú na over wat kinderen straks nodig hebben om veerkrachtig te zijn en stevig te staan. Klaar voor de toekomst!

We dagen kinderen uit, stimuleren hun creativiteit en leren ze denken in oplossingen. Met vallen, maar vooral ook met opstaan. Zodat zij straks elke situatie aankunnen. Weerbaar zijn, klaar voor de wereld van morgen. Maar wat gisteren wijsheid of waarheid was, is morgen alweer achterhaald. Daarom staan we nooit stil. We zijn continu bezig om ook onszelf te ontwikkelen, te verbeteren en te innoveren. Met het toepassen van nieuwe kennis, methodes en visies. We kijken altijd naar voren, naar wat er nodig is om onze kinderen zich optimaal te laten ontplooien.

Tijdens deze interactieve workshop nemen de Quality Managers van CompaNanny je mee in de duidelijke pedagogische visie van CompaNanny!

Door

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.