Mendix on top of SAP

IT, Vakinhoudelijk

Veel organisaties kampen met een verouderd applicatielandschap, dat allesbehalve integraal en toekomstbestendig is. Bovendien voldoet het vaak niet meer aan de wensen van de business. Die oude systemen gereed maken voor de toekomst is een forse klus, mede doordat IT en de business elkaar vaak niet goed begrijpen. En door een tekort aan geschoold IT-personeel blijven innovaties vaak uit, waardoor bedrijven minder snel kunnen ontwikkelen en groeien. Aiden helpt organisatie bovenstaande problemen aan te pakken. We stomen organisaties klaar voor het werken volgens de BI-Modal IT-strategie in combinatie met het low-code softwareplatform Mendix (icm. SAP). Zo breng je IT en business nader tot elkaar, kun je als organisatie agile werken en verklein je je IT-backlog. Frank en Laurens-Jan praten je graag bij hoe wij dit aanpakken.

Door

Gespreksleider

  • Als Practice Manager is Laurens gepassioneerd in het helpen van klanten en daarvoor zal hij hard mijn best doen. Wat hij het leukst aan consultancy vindt? Dat is zonder twijfel bij verschillende klanten een kijkje in hun ‘keuken’ te mogen doen en daarbij te leren van hun business en processen. Het geeft hem veel voldoening om oplossingen te realiseren die deze processen van klanten verbeteren. Daarnaast krijgt hij veel energie van het helpen van collega’s en het samen neerzetten van mooie producten. Ik leer graag van anderen en zorg er tegelijkertijd voor dat anderen succesvol zijn in hun werk.

    Laurens-Jan spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Teamlead SCM and Mendix on top of SAP at Aiden. Currently working as Integration/Lead IT Consultant for Alliander and in the past for Nuon/Vattenfall, Cofely GDF Suez, SCA Personal Care, Biomet Europe, Alpheios, TNT Post, OutuKumpu, SAMAS, Agrifirm, V&D and MediaMotion. Before Frank was SAP consultant at IT Plus and Business Consultant SAP SCMBusiness Consultant SAP SCM at 2B Interactive.

    Frank spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.