NIKS OF OF GEWOON ÈN ÈN BIJ APG

carrièremogelijkheden, presentatie

Tijdens deze presentatie vertelt Sylvia Hendriks hoe het is om te werken bij APG en hoe ze daar de juiste balans vindt tussen werk en privé.

Bij APG hoef je niet te kiezen tussen werk en privé. Tussen ambitie en aardig. Daar zoek je gewoon een mooie balans in. Voor jezelf en met het vrouwennetwerk van APG.

Sylvia Hendriks vertelt in haar presentatie over het werken bij APG, de uitdagingen en de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

Sylvia Hendriks werkt 14 jaar bij APG en is recent gestart aan een nieuwe uitdaging als Strategisch Marketing Manager. Dankzij de mogelijkheid van het nieuwe werken kan ze de zorg voor haar gezin en baan goed combineren. Het vrouwennetwerk bij APG brengt niet alleen vrouwen samen maar versterkt ook het draagvlak voor een goede balans tussen werk en privé. Daar profiteren onze mannelijke collega’s ook van, want werken en zorgen doe je samen.

Kijk voor informatie en mogelijkheden op werkenbijapg.nl/vrouwenambitie.

Door

APG

Samen zorgen we nu voor het pensioen van later. Bij APG ontwikkel je je met opleidingen en trainingen. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. We bieden een werkomgeving die jou stimuleert het maximale uit jezelf te halen.

Lees meer over APG ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.