Online reputation management

Personal Branding, Presentatie

De AM Academy geeft classes met het doel jong talent te verbinden en te verdiepen. Tijdens deze workshop vertellen we je alles wat je moet weten over Online reputation management.

Hoe bewaak je wat men online over jou kan vinden en hoe kun je hier zelf op een positieve manier aan bijdragen, zodat je jezelf optimaal in de kijker speelt? We delen de laatste trends op het gebied van online personal branding en delen voorbeelden uit de praktijk van zowel de ‘best practices’ van online influencers als de grootste uitlijders, en wat jij hiervan kunt leren! Ook kun je rekenen op persoonlijke tips & tricks, die ons hielpen ons netwerk niet alleen uit te bouwen maar ook zo effectief mogelijk voor ons te laten werken. Netwerken is een 21st century skill die onmisbaar is voor iedere young professional!

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

  • Lisanne is als Head of Communications  van AM o.a. verantwoordelijk voor het community management (13k volgers) en alle PR activiteiten van het platform.

    Lisanne spreekt tijdens:

    Lees meer ›

  • Lotte is als Founder & Head of Strategic Initiatives van AM verantwoordelijk voor de overall branding strategie & partnerships. Daarnaast is zij als gastdocent verbonden aan de HKU waar ze colleges geeft over ‘Networking as 21st century skill’ & ‘Personal Online Branding’.

    Lotte spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.