Ontdek je passie

carrièremogelijkheden, carrièretips, persoonlijke ontwikkeling

In de workshop “Ontdek je passie” ga je aan de hand van een aantal leuke oefeningen het begin maken met het ontdekken van JOUW passie.

De inspiratieworkshop zet je aan het denken over je huidige leven. Je hebt bijvoorbeeld een leuk huis en een goede baan, maar waar doe je het allemaal voor? Wat wil je nog bereiken? Zit er een gat tussen wat je nu hebt en wat je eigenlijk wilt? Dan is het tijd om in actie te komen. De eerste stap die je kunt zetten is je aanmelden voor deze workshop van Big Five for Life.

Doe jij waar je passie ligt? Je hebt op zich een leuk leven, het lijkt alsof je alles goed voor elkaar hebt. En toch... knaagt er iets. Je voelt je niet bijzonder gelukkig. En tegelijkertijd vind je dat je niet mag klagen. Je hebt toch alles wat je maar kan wensen? Steeds vaker komt de vraag bij je naar boven: Is dit nu mijn leven? Is dit alles? Veel mensen kampen met dezelfde gevoelens als jij. Ze hebben het gevoel ‘alles’ te hebben. Een mooie studie afgerond, een leuk huis, een goede baan, maar is DIT het dan nu? Waar doe ik het allemaal voor? Doe ik wel wat ik écht leuk vind? Wat wil ik in mijn leven nog bereiken? Het ‘ís dit alles’-gevoel kan zorgen voor een leeg of ontevreden gevoel. Je kunt er niet echt de vinger op leggen wat het is. Je weet wel dat je het anders wilt. Zo doorgaan trekt alle energie uit je.

Stel je eens voor dat je elke dag gelukkig en vol energie opstaat. Je besteedt alleen nog maar tijd aan wat jij echt belangrijk vindt. Je weet wat je passie is, hebt een baan die precies bij je past en hebt betere relaties met de mensen om je heen. Je maakt met vertrouwen keuzes voor je toekomst en weet wat je volgende stap is. Zit er een gat tussen wat je nu hebt en wat je eigenlijk wilt? Als je blijft doen wat je nu doet, verandert er niets. Wil je graag een gelukkig en succesvol leven? Dan is het tijd om in actie te komen. De eerste stap die je kunt zetten is je aanmelden voor deze workshop van Big Five for Life. De keuze is aan jou. Maak jij van je leven een succes?!

Door

Big Five for Life International vertegenwoordigt John Strelecky in Nederland, België en Spanje. Met als basis de Big Five for Life methode is ons doel zoveel mogelijk mensen en organisaties het verschil te laten maken, volgens hun eigen definitie van succes.

Dit doen we samen met ons netwerk van zelfstandige, professionele, gepassioneerde trainers en coaches.

Big Five for Life ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.