Optimaal voorbereid een assessment in

Assessments, Solliciteren

Steeds meer bedrijven zetten assessments in om er zeker van te zijn dat ze de juiste mensen aannemen. Je kunt je hierop voorbereiden. In deze workshop gaan we je daarbij helpen!

Op zoek naar een nieuwe baan? Je kunt er niet vanuit gaan dat je na een paar gesprekken aangenomen bent! Steeds vaker is een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Assessment onderdelen

Als assessmentbureau weten we precies hoe je je het beste kunt voorbereiden. Verschillende onderdelen van een assessment komen aan bod:

  • Wat kun je verwachten van het interview?
  • Waarom moet je een persoonlijkheidsvragenlijst invullen?
  • Hoe kom ik zo slim mogelijk uit de bus?
  • Waar kijken ze naar in een rollenspel of bij een business case presentatie?

Oefenen met assessments

Het is een workshop dus we gaan natuurlijk oefenen met deze en de andere onderdelen van een assessment. Ook bespreken we de do´s en don´ts en krijg je de kans om na de workshop nog meer te oefenen!

Ten slotte vertellen we je waar je als deelnemer aan een assessment allemaal recht op hebt. Dus als jij optimaal voorbereid een assessment in wilt, weet je waar je moet zijn!

Door

Cubiks

Cubiks is een internationaal assessment en development adviesbureau dat psychologische diensten combineert met een geavanceerde portfolio van online assessment producten.

Bekijk de website van Cubiks ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.