Overtuigend argumenteren tijdens je sollicitatie

Personal Branding, Solliciteren

In de interactieve workshop ‘Overtuigend argumenteren tijdens je sollicitatie’ van de Argumentatiecoach leer je argumenten effectief in te zetten tijdens sollicitatieprocedures.

Overtuigen tijdens je sollicitatie heeft niet alleen te maken met een originele brief of een verzorgde presentatie. De manier waarop je jezelf inhoudelijk voorstelt en antwoord geeft op belangrijke vragen, zijn vaak doorslaggevend. Maar met welke argumenten of motivatie kom je dan? En hoe weet je of je motivatie goed onderbouwd is?

In de workshop ‘Overtuigend argumenteren tijdens je sollicitatie’ van de Argumentatiecoach leer je argumenten effectief in te zetten tijdens sollicitatieprocedures. Bovendien leer je tegenvragen op waarde te schatten en deze met een goed getimede en inhoudelijke reactie te pareren.

Door

Argumentatiecoach

Overtuigen: het is niet altijd makkelijk en wordt steeds belangrijker. Uw presentatie of quote moet opvallen; uw idee of plan moet anderen inspireren en motiveren. Als manager moet u bovendien op strategisch niveau kunnen overtuigen. De Argumentatiecoach helpt u graag bij dit soort vragen.

Bekijk de website van de Argumentatiecoach ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.