Presentatie DAS

Juridisch

Spreker Manja van der Neut

Manja van der Neut

Manja van der Neut (36 jaar oud) is na haar studie als stagiaire bij DAS begonnen. Na het afronden van haar rechtenstudie heeft zij direct bij DAS gesolliciteerd en is zij begonnen als junior medewerker. Inmiddels is zij doorgegroeid tot senior jurist in het arbeidsrecht en werk zij in het MKB team in het kantoor in Amsterdam. Momenteel staat zij voornamelijk ondernemers bij, zowel in adviserende rol als procesmatig. In het MKB team komt niet alleen het juridische aspect aan bod, maar ook het commerciële aspect. Dat past Manja uitermate goed, gezien haar enthousiaste en overtuigende wijze van communiceren en omgaan met klanten en tussenpersonen.

Relatiebeheerder

Naast de juridische werkzaamheden die Manja verricht, is zij relatiebeheerder van grote tussenpersonen en geeft ze opleiding aan junior juristen. Als relatiebeheerder heb je veel contact met tussenpersonen, met wie je de relatie onderhoud en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid als er problemen ontstaan.

Als opleider brengt zij de nieuwe juristen de kneepjes van het vak bij op een praktische en speelse manier. Plezier in je werk hebben, goed luisteren, out of de box denken en net een stapje extra doen, is wat haar drijft en haar reeds 13,5 jaar aan DAS bindt.

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.