Presentatietraining; zeg wat je wilt zeggen!

Personal Branding, Solliciteren

Een spannend sollicitatiegesprek? In deze workshop leert RömerMattieTan Trainingen je de essentiële tips en trics uit het acteursvak.

Een spannend sollicitatiegesprek? Een presentatie of lezing voor een groep? Of een speech voor de bruiloft van je broer? In dit uur leer je de essentiële tips en trics.

Benut je mogelijkheden

De trainingen van RömerMattieTan Trainingen zijn geen les in 'voordragen', maar leren je om je eigen mogelijkheden te benutten om ontspannen en doeltreffend te kunnen spreken.

Door

RömerMattieTan Trainingen

Vanuit onze achtergrond in film, televisie en theater werken wij op een praktische en persoonlijke manier aan je lichaamshouding, stemgebruik en tekstinterpretatie. Daarbij maken wij gebruik van technieken en oefeningen die wij zelf tijdens onze opleidingen geleerd hebben en in de praktijk dagelijks gebruiken. Zo vergroten wij jouw plezier in presenteren en dus ook het effect ervan.

Bekijk de website van RömerMattieTan Trainingen ›

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • Sandra Mattie

  Sandra Mattie is in 1998 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien heeft ze als freelance actrice veel verschillende toneel- en televisieproducties gedaan. Naast haar werk als actrice, geeft zij dramales en heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding/coaching en imagostyling.

  Sandra spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Nienke Römer

  Nienke Römer studeerde in 2001 af aan de Arnhemse Toneelschool. Daarna deed ze veel televisie en theater. Ook werkt ze als stemactrice en schrijft ze sinds een aantal jaar scenario's, onder meer voor de serie We gaan nog niet naar huis.

  Nienke spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.